Κοσμοσυρροή στη «γιορτή των λουλουδιών» (pics)

Κοσμοσυρροή επικράτησε σήμερα, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος», όπου «φιλοξενείται» η 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Το newsbomb.gr ήταν επίσης εκεί.

Κοσμοσυρροή στη «γιορτή των λουλουδιών» (pics)
1'

Ηλικιωμένοι, νέοι, μικρα παιδιά, βρέφη, οικογένειες, ακόμα και σκυλιά έδωσαν το παρών στο Άλσος, όπου οι σημαντικότεροι Έλληνες ανθοπαραγωγοί εκθέτουν κάθε λογής φυτό και τα διαθέτουν στο κοινό σε προσιτές τιμές.

Αν και δεν ήταν λίγοι αυτοί που απλώς χάζευαν, λόγω της περιορισμένης αγοραστικής δυνατότητας, η πλειοψηφία των επισκεπτών έφευγε με κάποια γλάστρα ανά χείρας ή έστω ένα μικρό κακτάκι. Κάτι που να θυμίζει ότι βρέθηκε στην έκθεση και εκτός από μυρωδιά «υγείας» πήρε ιδέες για τα φυτά του και ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το αύριο.

Διότι αν μη τι άλλο, ο επισκέπτης της έκθεσης έφυγε σήμερα από το Άλσος με φτιαγμένη τη διάθεσή του, είτε λόγω των πανέμορφων φυτών που άνοιξαν το μάτι και την καρδιά του, είτε εξαιτίας της παρουσίας νέων παιδιών που όπως και να δημιουργούν μια αίσθηση ελπίδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 11 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτομαγιάτικο ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή