Συνεχίζονται οι φορολογικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνεχίζονται οι στοχευμένοι και συντονισμένοι έλεγχοι, που αφορούν σε παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.
1'

Στο πλαίσιο πρόσφατων φορολογικών, ασφαλιστικών και συναφών ελέγχων, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, σε εταιρείες – επιχειρήσεις στην Αττική, διαπιστώθηκαν σε τρεις περιπτώσεις παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ανασφάλιστη εργασία συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων και συγκεκριμένα δεν επεδείχθη ή δεν ήταν καταχωρημένοι στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.).

Επιπλέον, γυμναστήριο - υποκατάστημα ενός εκ των παραπάνω εταιρειών, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη από τη νομοθεσία άδεια, ενώ είχε σφραγιστεί εδώ και ένα χρόνο περίπου (από τις 24.05.2013) σύμφωνα με σχετικό πρακτικό σφράγισης της Περιφέρειας Αττικής.

Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία, η υπεύθυνη του χώρου (34χρονη ημεδαπή), η οποία με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα του Ζαγοράκη στον Κώστα Καραμανλή για την γιορτή του (pic)

Η στιγμή που «πάγωσε» το πανελλήνιο: Σαν σήμερα «έφυγε» ο Τόμας

Καλάβρυτα: Δεν φαντάζεστε τι βρέθηκε μέσα στο ψηφοδέλτιο!

Πρώτο θέμα ο γάμος τους στην Κρήτη: Γιατί συζητήθηκε τόσο το ζευγάρι (pics)

Πάτρα: Έλυσε το πρόβλημα της ζωής του–Κέρδισε 500.000€ μέσα σε 10 δευτερόλεπτα

Τραγωδία στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρή σε εστιατόριο-Έπεσε από τις σκάλες

Η εικόνα που κόβει την ανάσα: Έτσι φαίνεται η Ελλάδα από το διάστημα (vid)

Ερέτρια: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 29χρονος που βίαζε ηλικιωμένες

Εκλογές 2014 - Πύργος: Ζητούν επανεξέταση άκυρων ψηφοδελτίων

Καλοκαιρινό τοπίο: Δείτε τι καιρό θα έχει σήμερα σε όλη τη χώρα