Καιρός: Λιακάδες αλλά και... σποραδικές καταιγίδες σήμερα

Ανοιξιάτικος θα είναι σήμερα Πέμπτη ο καιρός.
2'

Βέβαια στην Μακεδονία και την Θράκη από το μεσημέρι και προς το βράδυ αναμένεται να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες!

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά 6 και πιθανώς την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Από το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με παροδική βροχή και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο και στην συμπρωτεύουσα θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στη Θεσσαλία κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28 βαθμούς Κελσίου

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 27 βαθμούς Κελσίου

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου

Διαβάστε επίσης:

Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο του ηθοποιού Σωτήρη Βάγια