Σύρος: Φωτιά σε οικία στην Ερμούπολη (pics)

Πυρκαγιά σε οικία στην Ερμούπολη, στην περιοχή κάτω από το ιδιωτικό σχολείο Άγιος Γεώργιος, ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (περίπου στις 14:30), χωρίς ευτυχώς να πάρει μεγάλες διαστάσεις χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης.
1'

Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε ένας ένοικος του σπιτιού.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε ηλεκτρικό καλώδιο που περνούσε μέσα από αποθηκευκτικό χώρο (πατάρι), με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος γρήγορης εξάπλωσης λόγω εύφλεκτων υλικών (ρούχα). Μάλιστα, οι κάτοικοι του σπιτιού, στην προσπάθειά τους να εμποδίσουν την επέκτασή της και να προστατέψουν την περιουσία τους, άρχισαν να βγάζουν τα ρούχα και να τα πετούν στο δρόμο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα πυροσβεστικό όχημα με δύναμη τεσσάρων ανδρών, οι οποίοι μετά από λίγα λεπτά κατέσβησαν την πυρκαγιά, πριν αυτή επεκταθεί και στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκε και συνεργείο της ΔΕΗ προκειμένου να διακόψει την παροχή ρεύματος, καθώς όπως προαναφέραμε η φωτιά πιθανότατα ξέσπασε από βραχυκύκλωμα.

Πηγή: cyclades.gr

Διαβάστε επίσης:

«Ραγίζει καρδιές» το μήνυμα του Γρίμπιλα: 8 μήνες μετά το χαμό της κορούλας του