Αγρίνιο: Άλλος έκρυβε ξίφος, άλλος καπνό

Δύο συλλήψεις σημειώθηκαν τις περασμένες ώρες στην περιοχή του Αγρινίου μετά από έλεγχους που ενήργησαν υπηρεσίες της Α.Δ. Ακαρνανίας σε διερχόμενα οχήματα.
1'

Eιδικότερα, συνελήφθη χθες το πρωί, στον επαρχιακό δρόμο Αγγελόκαστρου – Καλυβίων, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 57 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας του τελωνιακού κώδικα.Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί, σε έλεγχο που ενήργησαν στο όχημα που οδηγούσε ο 57χρονος, βρήκαν επτά νάιλον συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους 4.090 γραμμαρίων, είκοσι επτά (27) συνολικά πακέτα με 2.158 αυτοσχέδια τσιγάρα καθώς και μία συσκευή δημιουργίας αυτοσχέδιων τσιγάρων τα οποία και κατέσχεσαν.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Εξάλλου, συνελήφθη σήμερα πολύ νωρίς το πρωί , στον κόμβο τους ΔΑΚ επί της εθνικής οδού κοντά στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τάξης Αγρινίου, ένας 37χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.Ειδικότερα, σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο όχημα που οδηγούσε ο 37χρονος, στο Αγρίνιο, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μεταλλικό ξίφος συνολικού μήκους 70 εκατοστών. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Πηγή: Agrinio press