Αλλοδαπός συνελήφθη με 11 κιλά ηρωίνης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Στον εντοπισμό 10 κιλών και 840 γραμμαρίων ηρωίνης και τη σύλληψη αλλοδαπού οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος προέβησαν, τα στελέχη του Λιμενικού στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.

Αλλοδαπός συνελήφθη με 11 κιλά ηρωίνης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας
1'

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου του Λιμενικού, εντοπίστηκαν σε Ι.Χ.Ε. όχημα εντός ειδικής κατασκευής ανάμεσα στο ντεπόζιτο της βενζίνης και στο πάτωμα του χώρου αποσκευών, 20 πακέτα περιτυλιγμένα επιμελώς με ταινία και σελοφάν, τα οποία περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 10 κιλών και 840 γραμμαρίων.

CAM00896s

Ο 25χρονος αλλοδαπός οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ κατασχέθηκε η ποσότητα ναρκωτικής ουσίας και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη! Να τι διδάσκουν στα αλβανικά σχολεία της Ελλάδας!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή