Ο «δράκος» της Λάρισας επέστρεψε και «ξαναχτυπά»

Ούτε θα μπορούσαν να το είχαν φαντασθεί, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ Λάρισας πως, συλλαμβάνοντας επ αυτοφώρω έναν… 62χρονο διαρρήκτη διαμερίσματος, θα είχαν στα χέρια τους τον άνθρωπο, ο οποίος έγινε γνωστός ως ο «δράκος» της Λάρισας.
1'

Είναι ο άνθρωπος, ο οποίος πριν από 22 χρόνια αποτέλεσε τον «φόβο και τον τρόμο» νόμιμων και «παράνομων» ερωτικά ζευγαριών της πόλης, ο άνθρωπος, ο οποίος συνελήφθη το 1992 μετά και την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νεαρού, μόνιμου, αρχισμηνία το βράδυ της 23ης Μαΐου του 1992 στην Εθνική Οδό Λάρισας.
Ένα έτος μετά την αποφυλάκισή του, μετά από 20ετή τουλάχιστον ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή, βιασμούς, προσβολές γενετήσιας αξιοπρέπειας κ.λπ., ο 62χρονος σήμερα «δράκος», συνελήφθη επ αυτοφώρω στη Λάρισα την ώρα που εισέβαλε σε διαμέρισμα με σκοπό τη διάρρηξη. Ξυπνώντας μνήμες παλαιότερων αστυνομικών της Λάρισας που επί 4 χρόνια, από το 1988 έως το 1992, προσπαθούσαν να συλλάβουν τον «δράκο», έναν 40χρονο τότε, αγρότη ο οποίος παρότι κατοικούσε στην Ανάβρα Καρδίτσας, δρούσε στη Λάρισα.

Η διάρρηξη και η δεύτερη σύλληψη

Ξημερώματα Κυριακής αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ Λάρισας κλήθηκαν να επέμβουν σε διάρρηξη διαμερίσματος στην περιοχή του ΟΣΕ στη Λάρισα. Διαμέρισμα στο οποίο είχε ήδη εισβάλλει ο 62χρονος, αφού πρώτα σκαρφάλωσε σε δέντρο μέσω του οποίου έφθασε σε μπαλκόνι διαμερίσματος του 1ου ορόφου, όπου με «λοστό» παραβίασε την μπαλκονόπορτα. Ωστόσο, άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν αν τον συλλάβουν επ αυτοφώρω.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Διαβάστε επίσης:

Αυστρία: Επτά χρόνια φυλάκιση σε 40χρονο που βίασε την κόρη του 1.370 φορές!