Η επικαιρότητα με άλλη ματιά!

Όλος ο πλανήτης κινείται σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς, το ίδιο και η Ελλάδα μετά την επική πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους 16 καλύτερους του κόσμου, ωστόσο αν δεν το πήρατε χαμπάρι, συνέβησαν και άλλα πολλά την εβδομάδα που πέρασε!Ας ρίξουμε μια ματιά, για να το παίξουμε έξυπνοι!
1'

Αθήνα – Στάση τρόλεϊ


Η πρώτη στάση τρόλεϊ με κλιματισμό στην πλατεία Κλαυθμώνος

Ηλεία – Συγκομιδή καρπουζιών


Εργάτες και παραγωγή μαζεύουν τα γινωμένα καρπούζια από το χωράφι

Δύση του ηλίου – Αθήνα


Ποιος είπε ότι το ηλιοβασίλεμα στην Αθήνα δεν είναι μαγικό;

Βρετανία – Μουσικό φεστιβάλ Glastonbury


Θαμώνες του φεστιβάλ ποζάρουν μπροστά στο φακό ντυμένοι με τα πολύχρωμα κουστούμια τους, αγωνιώντας για την έναρξη του φεστιβάλ!

Βολιβία –Ανάποδο ρολόι


Στη Βολιβία αποφάσισαν να αλλάξουν το ρολόι που κοσμεί το κτίριο του Κογκρέσουστη Λα Πλαζ. Οι δείκτες του ρολογιού κινούνται ανάποδα, δηλαδή αριστερόστροφα αντί για δεξιόστροφα, ενώ άλλαξαν και τις θέσεις των αριθμών.

Το «ρολόι του νότου» κατά τον Βολιβιανό υπ.Εξωτερικών Νταβίντ Τσοκουνεχουάκα, έγινε με στόχο οι πολίτες να εκτιμήσουν την κληρονομία της χώρας, αμφισβητώντας τα καθιερωμένα και να σκέφτονται δημιουργικά. «Ποιος είπε ότι οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να κινούνται με μία φορά μόνο; Γιατί πρέπει πάντα να υπακούμε; Γιατί να μην είμαστε δημιουργικοί;», είπε ο υπουργός.

Μυκήνες – Τουρίστες


Και φέτος εκατοντάδες τουρίστες επισκέπτονται τις Μυκήνες για να δουν από κοντά τον αρχαιολογικό πλούτο της χώρας μας!

Βραζιλία- Στιγμιότυπα από το Μουντιάλ


Ένας φανατικός οπαδός της Αργεντινής φορά στο κεφάλι του ένα κάδρο, που λέει ότι είναι ο Μέσι! Γιατί όχι;

Πάτρα – Πανηγυρισμοί για την πρόκριση της Ελλάδας


Εκατοντάδες Πατρινοί ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πάτρας για να πανηγυρίσουν την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στους 16 του Παγκοσμίου κυπέλλου!