Κρήτη: Έντεκα συλλήψεις το σαβ/κο για πλαστογραφία

Συνελήφθησαν συνολικά έντεκα αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας από 20 έως 45 ετών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Κρήτη: Έντεκα συλλήψεις το σαβ/κο για πλαστογραφία
1'

Ειδικότερα, το απόγευμα της 28/6/2014 σε γενόμενο έλεγχο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ένας 29χρονος, ένας 25χρονος και ένας 24χρονος διότι επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα. Ο 29χρονος ήθελε να ταξιδέψει για το Βερολίνο Γερμανίας και οι άλλοι δύο για Ελβετία.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν ένας 35χρονος, ένας 40χρονος και ένας 34χρονος, οι οποίοι επέδειξαν, στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να αναχωρήσουν, ο 34χρονος για Ρώμη Ιταλίας ενώ ο 40χρονος και ο 34χρονος, για Βουδαπέστη Ουγγαρίας.

Επίσης χθες το πρωί συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ακόμη δύο υπήκοοι Συρίας 29 και 45 ετών, διότι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία, ενώ το μεσημέρι 20χρονος, επιχείρησε να αναχωρήσει για Γαλλία, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Στα Χανιά συνελήφθη χθες το πρωί ένας 26χρονος, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, ο οποίος θα αναχωρούσε για Νορβηγία, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθη ακόμη ένας 34χρονος, ο οποίος θα αναχωρούσε για Σουηδία κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών δρούσε στο «Ελ. Βενιζέλος»

Μυτιλήνη: Σύλληψη 45χρονης για ναρκωτικά και λαθραίο καπνό (pic)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή