Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 56χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα

Τρεις Γεωργιανοί είναι οι δράστες της δολοφονίας του 56χρονου, η οποία είχε διαπραχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου πέρυσι, στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελήμονα.
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 56χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα
1'

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στο φόνο συμμετείχε και μία γυναίκα, ενώ κίνητρο των αλλοδαπών, ο ένας εκ των οποίων συνελήφθη, ήταν η ληστεία.

Ο συλληφθείς είναι 34 ετών, ενώ οι καταζητούμενοι συνεργοί του είναι μία γυναίκα και ο αδελφός της, ηλικίας 32 και 31 ετών αντίστοιχα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το θύμα είχε προσλάβει την 32χρονη λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του, ως οικιακή βοηθό.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 25-9-2013, οι τρεις δράστες, με κίνητρο τη ληστεία, μπήκαν στο σπίτι του 56χρονου, όπου, αφού τον σκότωσαν φράζοντας τις αναπνευστικές του οδούς, άρπαξαν διάφορα αντικείμενα.

Σε βάρος των τριών αλλοδαπών σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο 34χρονος.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Σάμο: Ναυάγιο με δύο νεκρούς μετανάστες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή