Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης και στο Ρέθυμνο

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης υλοποιώντας τον προγραμματισμό του για λειτουργία τμημάτων σε όλους τους Νομούς της Κρήτης δημιουργεί από φέτος τον Σεπτέμβριο τμήμα και στο Ρέθυμνο.

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης και στο Ρέθυμνο
1'

Εκλεχτοί συνεργάτες οι οποίοι υπήρξαν σπουδαστές του Α.Λ.Π. στα Χανιά, θα πλαισιώσουν την διοργάνωση, καθώς ήταν εκείνοι που αιτήθηκαν την άμεση λειτουργία του τμήματος του Α.Λ.Π. και στο Ρέθυμνο και οι οποίοι συνέβαλλαν και συμβάλλουν ουσιαστικά ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Οι ενέργειες λειτουργίας είναι σε εξέλιξη και σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για τον χώρο λειτουργίας, όσο και για την θεματολογία και το πρόγραμμα της πρώτης διδακτικής περιόδου καθώς και την ημερομηνία έναρξης των εγγραφών.

Υπενθυμίζεται ότι το Α.Λ.Π. λειτουργεί με ανεξάρτητους θεματικούς κύκλους 10-12 τρίωρων μαθημάτων σε εβδομαδιαία βάση.

Οι διδάσκοντες στην πλειονότητα τους είναι Πανεπιστημιακοί εγνωσμένου κύρους αλλά και άλλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες εκπαιδευτές ανάλογα και με την εκάστοτε θεματολογία.

Απευθύνεται σε όλους τους πολίτες χωρίς ηλικιακό, μορφωτικό ή άλλο προαπαιτούμενο, που απλά επιδιώκουν την διά βίου αυτομόρφωση και αυτοβελτίωση.

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές λαμβάνουν το ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πληροφορίες: www.alp.edu.gr

Πηγή: cretalive.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή