Τo Mediterranean college, μέγας χορηγός του 5ου διεθνούς Forumτου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Με ένα μεγάλο γεγονός που στηρίζει για μια ακόμη φορά έμπρακτα την Ευρωπαϊκή νεολαία, το Mediterranean College (μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή) συμμετέχει ενεργά και υποστηρίζει το 5ο Διεθνές Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος.
1'

Στο πλαίσιο της προαναφερθείσας συνεργασίας, το MediterraneanCollegeThessaloniki, θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του, στο Κτίριο Βιέννη (Εγνατία 2-4), τις εργασίες του forum οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από την Κυριακή 10 μέχρι την Δευτέρα 18 Αυγούστου.

Στο 5η διοργάνωση του ‘ΤhessalonikiInternationalForum’ θα συμμετάσχουν 168 μαθητές από 25 χώρες της Ευρώπης καθώς και 60 περίπου φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε λειτουργικές θέσεις. Οι μαθητές θα πραγματευτούν θέματα όπως η αυξανόμενη ανεργία των νέων, το περιβάλλον, η αντιμετώπιση των κοινωνικών συνεπειών των μέτρων λιτότητας και της κρίσης, η νεανική επιχειρηματικότητα, η ανισότητα των δύο φύλων στους χώρους εργασίας αλλά και η λογοκρισία του τύπου.

Όντας μέγας χορηγός του forum,το MediterraneanCollege Θεσσαλονίκης πρόκειται να φιλοξενήσει στις αίθουσές του τις επιτροπές του Συνεδρίου. Οι επιτροπές με τη βοήθεια έμπειρων μελών του forum- που θα εκτελέσουν χρέη προέδρου- θα δημιουργήσουν ψηφίσματα σχετικά με την θεματολογία της κάθε ομάδας (13-14 Αυγούστου).

Η συμμετοχή του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ σε ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα ευρωπαϊκά γεγονότα, αποτελεί ένα ακόμη επίτευγμα στον διαρκή αγώνα για την ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης.

Μάθετε περισσότερα στο : http://www.eypgreece.org/

Μάθετε περισσότερα για το MediterraneanCollege του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ (Eγνατία 2-4): http://www.medcollege.edu.gr/