Λάρισα: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, την Κυριακή, στο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ, στην περιοχή ευθύνης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κοιλάδα των Τεμπών από τον αναμενόμενο κυκλοφοριακό φόρτο, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας.
Λάρισα: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ
1'

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ της Κυριακής, θα ισχύσουν οι εξής ρυθμίσεις:

- Η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Αθηνών-Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή