Προφυλακίστηκε η 77χρονη για το βασανισμό της Μαρίας στην Καλλιθέα

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 77χρονη ρωσοπόντια, η κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 36χρονης Μαρίας, που ήταν "φυλακισμένη" και σε άσχημη κατάσταση σε φωταγωγό διαμερίσματος στην Καλλιθέα.

Προφυλακίστηκε η 77χρονη για το βασανισμό της Μαρίας στην Καλλιθέα
1'

Αντίθετα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του) αφέθηκε ο 55χρονος ανιψιός της ηλικιωμένης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είχε την φροντίδα της κοπέλας και ότι απλώς τους επισκεπτόταν.

Από την πλευρά της η 77χρονη στην απολογία της υποστήριξε ότι:

"Φρόντιζε τη Μαρία επί 14 χρόνια. Δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό. Η κοπέλα δεν ζούσε στο φωταγωγό. Την είχε βγάλει στο μπαλκόνι 35 τ.μ. για τους καλοκαιρινούς μήνες επειδή έκανε ζέστη. Εκεί κοιμόταν και η ίδια, όπως στο διπλανό μπαλκόνι κοιμόταν και η γειτόνισσα που τους κατήγγειλε".

Όσο για το διαμέρισμα που η νεαρή κοπέλα έγραψε στην 77χρονη, η κατηγορούμενη υποστήριξε:

"Είχε δικό της σπίτι, δεν είχε ανάγκη να πάρει το ακίνητο. Της το επγραψε για την ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες της. Η ίδια δεν ήξερε κάν τι σημαίνει επικαρπία αλλά ήξερε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι με το σπίτι. Η κατάσταση της Μαρίας ήταν τέτοια επειδή βρισκόταν σε κατάκλιση 16 χρόνια".

Σύμφωνα με τους συνηγόρους δεν υπάρχει κατάθεση της Μαρίας για όλα αυτά και η κοπέλα ρωτάει στο νοσοκομείο που είναι η 77χρονη.

Διαβάστε επίσης:

Aπολογούνται οι «βασανιστές» της 36χρονης στην Καλλιθέα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:35ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Νεμέα