Θεσσαλονίκη: 19 συλλήψεις σε 24 ώρες για διάφορα αδικήματα

Στη σύλληψη δεκαεννέα ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., οι οποίοι κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποίησαν συντονισμένους ελέγχους, στην Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: 19 συλλήψεις σε 24 ώρες για διάφορα αδικήματα

Αναλυτικότερα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

  • 1 άτομο για απόπειρα ληστείας. Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (10-10-2014), στην Τούμπα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 36χρονο ημεδαπό, ο οποίος κινούμενος με μοτοσικλέτα, αποπειράθηκε να αφαιρέσει τσάντα 34χρονης διερχόμενης πεζής, ρίχνοντάς την στο οδόστρωμα. Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας προέκυψε ότι, την 7-10-2014, με τον ίδιο τρόπο, ο 36χρονος διέπραξε ληστεία σε βάρος 54χρονης ημεδαπής, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε προγενέστερο χρόνο, είχε αφαιρέσει το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε.
  • 6 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών , καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (κοκαίνη, χασίς και ναρκωτικά δισκία).
  • 4 άτομα διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 55χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης, μία διάταξη και πέντε (5) αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και χρηματική ποινή, για παραβάσεις οικονομικής φύσης.
  • 1 άτομο για κλοπή . Πρόκειται για 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος βραδινές ώρες χθες (10-10-2014), αφού διέρρηξε διαμέρισμα στην περιοχή κέντρου πόλης, αφαίρεσε από το εσωτερικό του δύο 2 ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
  • 3 άτομα για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών . Οι συλληφθέντες στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.
  • 1 άτομο για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων . Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στην Καλαμαριά, διαπιστώθηκε εγκατάσταση δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών που λειτουργούσαν ως παιγνιομηχανήματα. Συνελήφθη η 20χρονη υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
  • 2 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (στέρηση άδειας ικανότητος οδήγησης και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης).
  • 1 άτομο για παράβαση του Νόμου Περί Όπλων. Κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Πήγε να σώσει τον πατέρα του και χτυπήθηκε από ρεύμα

Αλλαγές στο δημοτικό σχολείο προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας

Κρήτη: Ποινή κάθειρξης 7 ετών για διάρρηξη σε ναό

Στα 3 δισ. ευρώ εκτιμάται το ετήσιο κόστος των τροχαίων στην Ελλάδα

Ζαγοροχώρια: Αρκούδα εισέβαλε σε καφενείο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή