Μύρισε καλοκαίρι!

Φορέστε κάτι ανάλαφρο και φύγετε για βόλτες! Ο καιρός θα σας κάνει το χατίρι...

2'

Φορέστε κάτι ανάλαφρο και φύγετε για βόλτες! Ο καιρός θα σας κάνει το χατίρι. Μικρή άνοδο θα σημειώσει σήμερα, Κυριακή, ο υδράργυρος, ενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ.

Στην Αττική αίθριος θα είναι ο καιρός, ενώ στην περιοχή θα πνέουν ασθενείς άνεμοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος. Το μεσημέρι - απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι ασθενείς και τοπικά νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς και βαθμιαία στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Το μεσημέρι - απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς και τοπικά νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αίθριος. Οι ασθενείς και στα ανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος. Οι άνεμοι στα βόρεια ασθενείς, στα νοτιά βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή