«Παγίδες» για τους οδηγούς δρόμοι στο Ρέθυμνο (pics)

Σε παγίδες για τους οδηγούς έχουν μετατραπεί οι δρόμοι γύρω από το Εργατικό Κέντρο στο Ρέθυμνο, με τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν λόγο για σοβαρές κακοτεχνίες.

«Παγίδες» για τους οδηγούς δρόμοι στο Ρέθυμνο (pics)
1'

Το οδόστρωμα σε αρκετά σημεία έχει υποχωρήσει, με αποτέλεσμα αυτοκίνητα να έχουν υποστεί ζημιές, ενώ όπως καταγγέλλουν οδηγοί δεν είναι λίγες οι φορές που ποδηλάτες τραυματίζονται μετά από πτώση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Goodnet, το σκηνικό "ντύνουν" τα αυτοκίνητα που είναι διπλοπαρκαρισμένα, φαίνομενο που προκαλεί πρόβλημα τόσο στη διέλευση των πεζών, όσο και στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Ωστόσο, το πρόβλημα εστιάζεται στην οδό Ψαρρού με τους κατοίκους να τοποθετούν απλώστρες ώστε να εμποδίσουν τη στάθμευση οχημάτων. Την ίδια στιγμή αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι θέση στάθμευσης ΑμεΑ παραβιάζεται συστηματικά από ασυνείδητους οδηγούς.

Κάτοικοι: Να παρέμβει ο Δήμος

Την παρέμβαση του Δήμου ώστε να αποκατασταθούν τα προβλήματα ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι όπως αναφέρει το δημοσίευμα έχουν φτάσει στα όριά τους.

Οι ίδιοι τονίζουν πως επανειλημμένα γίνονται μάρτυρες ατυχημάτων και η καθημερινότητά τους γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη.

Ωστόσο, η κατάσταση σήμερα παραμένει η ίδια, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σχετική απάντηση από τις αρμόδιες Αρχές για το θέμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή