Διακοπή κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο Φλώρινας – Καστοριάς

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων δημιουργήθηκαν λόγω κατολίσθησης και παγετού σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου Φλώρινας και Καστοριάς.
Διακοπή κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο Φλώρινας – Καστοριάς
1'

Απαραίτητες είναι αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα που κινούνται σε ορεινές περιοχές της Καστοριάς.

Ειδικότερα, λόγω κατολίσθησης διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) από το 18ο χλμ. έως το 30ο χλμ.

Στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Φλώρινας η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο των Γρεβενών και της Κοζάνης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε λόγω παγετού, από το 28ο χλμ. έως το 35ο χλμ., της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου.

Υποχρεωτική είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε ορεινές περιοχές της Καστοριάς.

Συγκεκριμένα αναγκαίες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου)από το 22ο χλμ. έως το 28ο χλμ. και στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από το 35ο χλμ. έως το 45ο χλμ.

Η κυκλοφορία για τα επιβατηγά και φορτηγά οχήματα έως 12 τόνους διεξάγεται κανονικά, από το 11ο χλμ. έως το 21ο χλμ., της εθνικής οδού Καστοριάς-Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας. Για τα οχήματα άνω των 12 τόνων, η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Κορεστείων – Βυσσινιάς – Τοιχιού – Καστοριάς.

Στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Καστοριάς η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Πηγή: ΑΜΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή