Chefi Restaurant: Το μενού για την 25η Μαρτίου
Ένα «επαναστατικό» μεσημεριανό μενού για τη μέρα ανεξαρτησίας, ένας πραγματικός ξεσηκωμός γεύσεων.
Ο ντολμάς επαναστατεί, τα θαλασσινά αντιστέκονται, και ο μπακαλιάρος βρίσκει συμμάχους στη μπύρα, και το σαφράν.
Στο τέλος το Ελληνοπρεπέστατο γαλακτομπούρεκο κερδίζει, παρέα με τη μαστίχα & τα εσπεριδοειδή.
25η Μαρτίου – ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΜΕΝΟΥ
25th March – LUNCH MENU
Ντολμάς θαλασσινών, βελουτέ μάραθου, λάδι καπνιστής πάπρικας
Ριζότο με παντζάρι, μους ταραμά, chips καλαμάρι
Μπακαλιάρος, ελαφριά κρούστα μπύρας, χόρτα, μαρμελάδα κρεμμυδιού, αϊολί σαφράν, κους κους
«Σπασμένο» γαλακτομπούρεκο, μαστίχα, εσπεριδοειδή
30 ευρώ το άτομο / 30 euros per person
Κρατήσεις / Reservations: 210 6815774
CHEFI The Restaurant,
Περικλέους 31, Χαλάνδρι.
Κρατήσεις: 210 68 15 774
therestaurant@chefi.gr , www.chefi.gr