Βόρεια Ελλάδα: Παραμένουν τα προβλήματα από τις δυνατές βροχές

Οι δυνατές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν τη Μεγάλη Εβδομάδα στη χώρα έχουν αφήσει προβλήματα που ταλαιπωρούν ακόμα σημεία της Βορείου Ελλάδας.

Βόρεια Ελλάδα: Παραμένουν τα προβλήματα από τις δυνατές βροχές
1'

Σε αρκετές περιοχές οι υπερχειλίσεις ποταμών και οι κατολισθήσεις είχαν σαν αποτέλεσμα να διακοπούν οι συγκοινωνίες και η κυκλοφορία των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, θα μείνει κλειστή για μεγάλο χρονικό διάστημα η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Ειδομένης, στην περιοχή Γέφυρας, μετά από φθορές που υπέστη από εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας, όπως και η σιδηροδρομική γραμμή, από όρια Αλεξανδρούπολης έως Ορμένιο.

Η υπερχείλιση υδάτων ευθύνεται και για τη διακοπή της κυκλοφορίας στις διαβάσεις στις περιοχές Ποντικόρεμα, Έβρενος - Ιάσιο, Αετοκορυφή - Διώνη, στην επαρχιακή οδό Οχυρού - Περιθωρίου Δράμας, στη γέφυρα Λυγαριάς, στις Σέρρες και στην επαρχιακή οδό Αμπελώνα - Δελερίων, στη Λάρισα.

Από κατολίσθηση, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 11ο έως το 21ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καστοριάς - Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας (μέσω Κορομηλιάς) ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Άρνισσας - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας, από το 11ο έως το 25οχιλιόμετρο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
10:42ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ναυτική εβδομάδα Χαλκίδας