Με ανεπανόρθωτες εγκεφαλικές βλάβες η τουρίστρια που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Κνωσό

Εκτός κινδύνου συνεχίζει να νοσηλεύεται η ρωσίδα τουρίστρια που είχε χτυπηθεί βρεθεί πολύ κοντά στο κτύπημα κεραυνού στη Κνωσό όμως οι εγκεφαλικές βλάβες που έχει υποστεί είναι –σύμφωνα με τους γιατρούς- ανεπανόρθωτες.
Με ανεπανόρθωτες εγκεφαλικές βλάβες η τουρίστρια που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Κνωσό
1'

Ήταν κάτι που οι γιατροί του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, φοβόντουσαν εξ αρχής, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα flashnews.gr.

Το γεγονός ότι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με καρδιοαναπνευστική ανακοπή από το ηλεκτρικό σοκ που είχε υποστεί η καρδιά της από τον κεραυνό και της έγινε διαδικασία αναζωογόνησης για περίπου τρία τέταρτα πριν οδηγηθεί στο χειρουργείο, είχε προβληματίσει τους γιατρούς, σε σχέση με την ανάρρωσή της.

Τώρα, η 36χρονη γυναίκα που είχε την ατυχία να βρίσκεται σε ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού όταν χτύπησε ο κεραυνός στις 8 Μαΐου, μπορεί και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη αλλά οι ζημιές που έχει υποστεί ο εγκέφαλός της κρίνονται ανεπανόρθωτες.

Τις επόμενες ημέρες, η 36χρονη αναμένεται να πάρει εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αλλά είναι άγνωστο το πότε θα μπορέσει να βγει από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή