Με ανεπανόρθωτες εγκεφαλικές βλάβες η τουρίστρια που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Κνωσό

Εκτός κινδύνου συνεχίζει να νοσηλεύεται η ρωσίδα τουρίστρια που είχε χτυπηθεί βρεθεί πολύ κοντά στο κτύπημα κεραυνού στη Κνωσό όμως οι εγκεφαλικές βλάβες που έχει υποστεί είναι –σύμφωνα με τους γιατρούς- ανεπανόρθωτες.
1'

Ήταν κάτι που οι γιατροί του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, φοβόντουσαν εξ αρχής, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα flashnews.gr.

Το γεγονός ότι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με καρδιοαναπνευστική ανακοπή από το ηλεκτρικό σοκ που είχε υποστεί η καρδιά της από τον κεραυνό και της έγινε διαδικασία αναζωογόνησης για περίπου τρία τέταρτα πριν οδηγηθεί στο χειρουργείο, είχε προβληματίσει τους γιατρούς, σε σχέση με την ανάρρωσή της.

Τώρα, η 36χρονη γυναίκα που είχε την ατυχία να βρίσκεται σε ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού όταν χτύπησε ο κεραυνός στις 8 Μαΐου, μπορεί και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη αλλά οι ζημιές που έχει υποστεί ο εγκέφαλός της κρίνονται ανεπανόρθωτες.

Τις επόμενες ημέρες, η 36χρονη αναμένεται να πάρει εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αλλά είναι άγνωστο το πότε θα μπορέσει να βγει από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Σχετικές ειδήσεις