Μύρισε καλοκαίρι…

Καλοκαιρινός (επιτέλους) θα είναι αύριο, Τετάρτη, ο καιρός σε όλη τη χώρα με τους βόρειους ανέμους...

1'

Καλοκαιρινός (επιτέλους) θα είναι αύριο, Τετάρτη, ο καιρός σε όλη τη χώρα με τους βόρειους ανέμους να πνέουν στο Αιγαίο τοπικά τα 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια τα 8 μποφόρ.

Στην Αττική αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα ανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της ηπείρου θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νοτιά 6 με 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή