Μάλια: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο 18χρονου Βρετανού

Ένας 23χρονος Βρετανός βρίσκεται τελικά πίσω από τον θάνατο του 18χρονου Βρετανού στα Μάλια Χερσονήσου, σύμφωνα και με επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία.
Μάλια: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο 18χρονου Βρετανού
1'

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Πέμπτης (6/8/2015) 4 Βρετανοί, βρήκαν νεκρό τον 18χρονο ομοεθνή τους μέσα στην οικία που διέμεναν από κοινού σε περιοχή του δήμου Αγίου Νικολάου.

Στη σωρό διενεργήθηκε νεκροψία - νεκροτομή από την όποια προέκυψε ότι ο θάνατος του 18χρονου οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη ύστερα από πτώση του στο έδαφος.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου διενήργησαν στοχευμένη αστυνομική έρευνα, από την οποία άμεσα διαπιστώθηκε η εμπλοκή του 23χρονου υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου στο θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου ομοεθνούς του.

Συγκεκριμένα από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε κεντρικό δρόμο των Μαλίων Χερσονήσου, ο 23χρονος μετά από φραστική αντιπαράθεση που είχε με τον 18χρονο, τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, από τις οποίες στη συνέχεια επήλθε ο θάνατος του.

Ο 23χρονος συνελήφθη την Παρασκευή (7/8) στον Άγιο Νικόλαο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, με την κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρας βλάβης σε βάρος 18χρονου ομοεθνούς του.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Πηγή: flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή