Από Δευτέρα καλοκαίρι, ξανά!

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια και ορεινά των...
2'

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια και ορεινά των υπολοίπων ηπειρωτικών περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικές διευθύνσεις στα νότια μέχρι 7 μποφόρ. Θέλετε και άλλα; Υπομονή από αύριο Δευτέρα και ο καιρός θα … συμμορφωθεί

Αναλυτικά η πρόγνωση
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ πολύ γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 28 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: στο βόρειο Ιόνιο την ήπειρο και τη δυτική στερεά νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αλλά το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθεί βροχή ή καταιγίδα στα ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 30 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: στη Θεσσαλία και την ανατολική στερεά τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αλλά το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό στα ορεινά να σημειωθεί βροχή ή καταιγίδα. Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στη θάλασσα Κυθήρων 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 34 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες 5 με 7 μποφόρ. Το βράδυ και από τα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 30 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: στα βόρεια νότιοι 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 31 βαθμούς κελσίου.