Αίθριος ο καιρός την Πέμπτη

Γενικά αίθριος προβλέπεται για αύριο, Πέμπτη, ο καιρός με τοπικές νεφώσεις...
1'

Γενικά αίθριος προβλέπεται για αύριο, Πέμπτη, ο καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Βόρειοι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα τοπικά νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι ασθενείς και τοπικά στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νοτια ανατολικοί βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στις Κυκλάδες 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.