Τραγικός θάνατος 8χρονου με ειδικές ανάγκες στην Πάτρα: Βρέθηκε απανθρακωμένος

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/1) στις εργατικές κατοικίες Ιτεών της Πάτρας, όταν σε φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα βρήκε το θάνατο ένα 8χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες.

Τραγικός θάνατος 8χρονου με ειδικές ανάγκες στην Πάτρα: Βρέθηκε απανθρακωμένος
1'

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, στο σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς βρίσκονταν ο παππούς, η γιαγιά καθώς και η μικρότερη αδερφή του άτυχου 8χρονου.

Οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο το σώμα του μικρού 8χρονου, κάτω από το κρεβάτι. Ο άτυχος 8χρονος είχε μεταφερθεί από τους γονείς του, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Πάτρα, στο σπίτι του παππού και γιαγιάς, για να περάσει εκεί το Σαββατοκύριακο.

Ο παππούς του 8χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ,με εγκαύματα με ένα ακόμη αστυνομικό που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα από εισπνοή καπνού.

Επί τόπου βρίσκονται πυροσβεστικά οχήματα, μονάδα του ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Λιποθύμησε η γιαγιά στο άκουσμα της είδησης

Στο άκουσμα από τους πυροσβέστες ότι ο μικρός εγγονός της βρέθηκε απανθρακωμένος, δεν άντεξε η γιαγιά του παιδιού και λιποθύμησε.

«Ημασταν μαζί στην κουζίνα, το τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή... Μέσα σε 5 λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο που ήταν το παιδί. Ο παππούς του κάηκε στην προσπάθειά του να βγάλει το παιδί από το δωμάτιο», λέει η τραγική γιαγιά περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι στο σπίτι ήταν και η μικρότερη αδελφή του 8χρονου, η οποία όμως σώθηκε γιατί ήταν στο σαλόνι και το ίδιο δωμάτιο με τον μικρό.

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: patrastimes.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:35ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Νεμέα