Ηλικιωμένος πυροβόλησε υπάλληλο ΚΕΠ στο Γεράκι Λακωνίας

Τρόμος στο ΚΕΠ Γερακίου από την εισβολή ενός ένοπλου ηλικιωμένου, ο οποίος δεν δίστασενα πυροβολήσει μία από τις δύο υπαλλήλους.
Ηλικιωμένος πυροβόλησε υπάλληλο ΚΕΠ στο Γεράκι Λακωνίας
1'

Ένας άνδρας 82 ετών, πιθανότατα από την περιοχή, μπήκε γύρω στη μια και μισή το μεσημέρι της Παρασκευής (05/02) στο ΚΕΠ του Γερακίου, κρατώντας ένα περίστροφο και πυροβόλησε τρεις φορές μια από τις δύο υπαλλήλους στο χέρι.

Τον δράστη ακινητοποίησαν δύο άνδρες που βρίσκονταν στον χώρο κι αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον ηλικιωμένο ενώ η 42χρονη υπάλληλος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γερακίου για να τις προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το apela.gr, εκείνη την ώρα η 42χρονη έκανε το διάλειμμά της έξω από το ΚΕΠ και λογομάχησε με τον 82χρονο. Επάνω στον καβγά εκείνος έβγαλε ένα όπλο και την πυροβόλησε μια φορά.

Κατόπιν η γυναίκα μπήκε στο ΚΕΠ, με τον 82χρονο να την πυροβολεί άλλες 2 φορές.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον ηλικιωμένο σε αυτή την πράξη είναι άγνωστοι ενώ στο σημείο μεταβαίνει Εισαγγελέας ο οποίος θα αναλάβει τις έρευνες για το περιστατικό.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γερακίου για να τις προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, επειδή η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή