Ηράκλειο: Υπό κατάληψη η Α' ΔΟΥ από αγρότες του νομού

Δυναμικά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του Ηρακλείου, κρατώντας και σήμερα αποκλεισμένη την Α' ΔΟΥ της πόλης ενώ παράλληλα ετοιμάζονται για τη μετάβασή τους στην Αθήνα, την ερχόμενη Παρασκευή (12/02).

Ηράκλειο: Υπό κατάληψη η Α' ΔΟΥ από αγρότες του νομού
1'

Η Α' ΔΟΥ Ηρακλείου, η οποία βρίσκεται στη λεωφόρο Κνωσού, βρίσκεται σήμερα Δευτέρα (08/02) υπό κατάληψη, από τους αγρότες που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αγρότες, από το βράδυ της Κυριακής, βρίσκονται έξω από τα γραφεία της Εφορίας με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, δηλώνοντας αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Την ίδια ώρα, ετοιμάζονται για τη μετάβαση τους την Παρασκευή στην Αθήνα, προκειμένου να πάρουν μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Στις 18:00 σήμερα έχει προγραμματισθεί συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου των αγροτών στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου για τις τελικές αποφάσεις που θα αφορούν στις λεπτομέρειες και τη μορφή της μετάβασης στην πρωτεύουσα.

Στο μεταξύ, πορεία διαμαρτυρίας και κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στον Άγιο Νικόλαο θα πραγματοποιήσουν το μεσημέρι της Τρίτης (09/02) αγρότες από την Ιεράπετρα και άλλα σημεία του Νομού Λασιθίου. Θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση στις 11:00 στην Παχειά Άμμο και στη συνέχεια πορεία προς τον Άγιο Νικόλαο και κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα οι αγρότες από το Λασίθι αναμένεται να δώσουν το παρόν στο συλλαλητήριο της Παρασκευής στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή