Παντελής Παντελίδης: Ήταν έτοιμος να μπει στο στούντιο…

Ο 32χρονος σκόπευε να ηχογραφήσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε...

Παντελής Παντελίδης: Ήταν έτοιμος να μπει στο στούντιο…
1'

Οι γονείς του Παντελή Παντελίδη βρήκαν ανακάλυψαν στο κινητό του τηλέφωνο πάνω από 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια. Κάποια από αυτά ο 32χρονος ετοιμαζόταν να τα ηχογραφήσει στη νέα του δισκογραφική δουλειά, δυστυχώς όμως «έφυγε» χωρίς να ολοκληρώσει ακόμη έναν στόχο του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Espresso», οι άνθρωποι της εταιρίας του, τον πίεζαν να αρχίσει να συγκεντρώνει τραγούδια για το νέο του CD, με τον ίδιο να τους διαβεβαιώνει πως θα το κάνει μετά την πρεμιέρα του Teatro που είχε οριστεί για τις 19 Φεβρουαρίου.

Ο Παντελής Παντελίδης τους είχε αναφέρει πως είναι πιεσμένος από τις πρόβες και γι’ αυτό ήθελα να «ρολάρει» πρώτα το πρόγραμμα στο νυχτερινό κέντρο και ύστερα να μπει στο στούντιο και να ηχογραφήσει τις νέες του επιτυχίες, που θα είχαν για άλλη μια φορά την υπογραφή του σε στίχους και μουσική.

Οι υπεύθυνοι της δισκογραφικής συμφώνησαν μαζί του, γιατί γνώριζαν το πόσο επαγγελματίας είναι. Όμως ο Παντελής Παντελίδης «βιάστηκε» να φύγει...

Όσο για το μοναδικό κομμάτι που φημολογείται πως έχει ηχογραφήσει ήδη; Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, το μόνο νέο κομμάτι που είχε προλάβει να δημοσιοποιήσει ήταν το «Κατεχόμενα», το οποίο έμελλε να κάνει ντόρο δύο 24ωρα προτού ο άτυχος καλλιτέχνης φύγει από τη ζωή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή