Μπλόκα αγροτών: Αποχώρησαν οι αγρότες της Τριφυλίας από το μπλόκο του Καλού Νερού

«Αποχωρήσαμε από το μλόκο του Καλού Νερού, πράγμα άλλωστε το οποίο είχαμε αποφασίσει στη γενική μας συνέλευση με μεγάλη συμμετοχή αγροτών στους Γαργαλιάνους»
Μπλόκα αγροτών: Αποχώρησαν οι αγρότες της Τριφυλίας από το μπλόκο του Καλού Νερού
1'

Συντεταγμένα αποχώρησαν σήμερα το πρωί (26/02) από το μπλόκο στον κόμβο του Καλού Νερού οι αγρότες της Τριφυλίας, όπως είχαν αποφασίσει σε συνέλευσή τους στους Γαργαλιάνους.

Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών Νίκος Σινάνης δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ: «Αποχωρήσαμε από το μλόκο του Καλού Νερού, πράγμα άλλωστε το οποίο είχαμε αποφασίσει στη γενική μας συνέλευση με μεγάλη συμμετοχή αγροτών στους Γαργαλιάνους. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τους αγώνες. Αύριο θα συνέλθει εκ νέου η Συντονιστική Επιτροπή, ώστε να καθορίσουμε τις νέες μορφές αγώνα, όπως καταλήψεις δημόσιων κτιρίων κ.ά.».

Παράλληλα, κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς Καλαμάτα, μέσω της εθνικής οδού Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας, όπως και από την επαρχιακή οδό Καλαμάτας - Μεσσήνης, καθώς αποχώρησαν από το μπλόκο του Ασπροχώματος οι αγρότες με τα τρακτέρ τους.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή