Αρνάκι… εναλλακτικό για το πασχαλινό τραπέζι, από την Ελένη Ψυχούλη

Την Κυριακή του Πάσχα μπορεί παραδοσιακά σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα να ψήνουμε τον οβελία, όμως για τους «επαναστάτες» η Ελένη Ψυχούλη προτείνει μια εναλλακτική συνταγή για να απολαύσουμε το καθιερωμένο αρνάκι.

Τα αρωματικά βότανα καθώς και τα λαχανικά που περιλαμβάνονται στη συνταγή, την οποία μοιράζεται μέσω του CNN Greece η Ελένη Ψυχούλη, δίνουν στο αρνάκι μια ξεχωριστή γεύση και πλούσια αρώματα, κάνοντας το πιάτο μοναδικό και απολαυστικό!

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr