Θρήνος στην Πάτρα: «Έφυγε» η 20χρονη Δέσποινα Κοσμά

Η νεαρή φοιτήτρια που σπούδαζε στο τμήμα Νηπιαγωγών της Πάτρας, έδινε σκληρή μάχη εδώ και έξι χρόνια, όμως δεν τα κατάφερε.
Θρήνος στην Πάτρα: «Έφυγε» η 20χρονη Δέσποινα Κοσμά
1'

Το χαμόγελό της έσβησε για πάντα το μεσημέρι της Πέμπτης (12/05), σκορπίζοντας τη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει αύριο στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στο χωριό του Αγίου Βασιλείου Πατρών.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, αλλά και η μικρότερη αδερφή της, η οποία τη Δευτέρα ξεκινά το δικό της αγώνα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

"Ένας κρίνος έγινε και η Δεσποινούλα μας, μέλος της εθελοντικής ομάδας "χέρι-χέρι".......

Έφυγε δεν άντεξε άλλο .....6 χρόνια έδινε καθημερινά τον αγώνα της και σήμερα έφυγε για την ουράνια πατρίδα, αφήνοντας πίσω ένα μεγάλο κενό και πόνο...... Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι η Δεσποινούλα μας σε λίγο θα συναντήσει Εκείνον, τον Ζωοδότη. Εκείνον που νίκησε τον θάνατον και έδωσε σε όλους μας την ελπίδα, ότι μια μέρα θα είμαστε όλοι μαζί . Θα συναντήσουμε πάλι μια μέρα τους αγαπημένους μας , που έχουμε χάσει......

Καλό ταξίδι Δεσποινούλα, πάντα θα είσαι στην καρδιά μας.

Το ιλαρό σου πρόσωπο θα μας φωτίζει", έγραψε η διευθύντρια του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων Αγγελική Νικολοπούλου, ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής Ομάδας "ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ".

Πηγή: patrisnews.com

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή