Ζητούνται κτήρια για δικαστήρια

Την παραχώρηση κτηρίων σε Αθήνα και Πειραιά προκειμένου να επεκταθούν οι υπηρεσίες του Πρωτοδικείου Αθηνών και να μετεγκατασταθούν τα δικαστήρια Πειραιά ζητεί..

1'

Την παραχώρηση κτηρίων σε Αθήνα και Πειραιά προκειμένου να επεκταθούν οι υπηρεσίες του Πρωτοδικείου Αθηνών και να μετεγκατασταθούν τα δικαστήρια Πειραιά ζητεί ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου με επιστολές του προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και προς τον υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Πάνο Μπεγλίτη.

Από το υπουργείο Οικονομικών ζητεί την παραχώρηση του κτηρίου των παλαιών καπναποθηκών «ΚΕΡΑΝΗΣ», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Θηβών και είναι στην ιδιοκτησία της ΚΕΔ , προκειμένου να εγκατασταθούν εκεί όλες οι δικαστικές υπηρεσίες του Πειραιά.

Από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο κ. Παπαϊωάννου ζητεί να εξετασθεί η παραχώρηση του κτηρίου που στεγάζεται σήμερα η Σχολή Εθνικής Άμυνας, στο συγκρότημα της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ο κ. Παπαϊωάννου ότι, είναι απολύτως απαραίτητη η δημιουργία νέων ακροατηρίων στο μεγαλύτερο Πρωτοδικείο της χώρας, για την επιτάχυνση της διεξαγωγής των δικών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή