Κοζάνη: Αδιάβατη για τρίτη ημέρα η Εγνατία λόγω των πλημμυρών

Για τρίτη ημέρα παραμένει κλειστή η Εγνατία οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τον κόμβο των Κοίλων έως το κόμβο της Σιάτιστας στο νομό Κοζάνης, εξαιτίας των υδάτων που έχουν συσσωρευτεί στο οδόστρωμα.
Κοζάνη: Αδιάβατη για τρίτη ημέρα η Εγνατία λόγω των πλημμυρών
1'

Τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με 12 άνδρες επί δύο μερόνυκτα έκαναν άντληση των υδάτων. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σήμερα (11/09/2016) το πρωί ολοκληρώθηκε η άντληση των υδάτων και έχει ξεκινήσει η διαδικασία πλυσίματος του οδοστρώματος από την λάσπη που σκεπάζει την Εγνατία οδό κατά μήκος ενός χιλιομέτρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ανδρεόπουλος δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «για τον καθαρισμό του οδοστρώματος επιχειρεί μόνο ένα όχημα της πυροσβεστικής καθώς από χθες (10/09/2016) την νύκτα πέντε οχήματα με 15 άνδρες αναχώρησαν εσπευσμένα για να βοηθήσουν στην μεγάλη φωτιά της Θάσου».

Με ευθύνη της Τροχαίας Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων στα συγκεκριμένα σημεία και σε απόσταση τριάντα χιλιομέτρων, διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης - Ιωαννίνων.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή