Στα χέρια της αστυνομίας αλλοδαποί ληστές

Δύο αλβανοί ηλικίας 24 και 26 ετών, συνελήφθησαν στο Αργοστόλι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
1'

Δύο αλβανοί ηλικίας 24 και 26 ετών, συνελήφθησαν στο Αργοστόλι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και κατοχή παράνομου οπλισμού.

Μετά από πληροφορίες, η Ασφάλεια, εντόπισε, αρχικά, 26χρονο Αλβανό ο οποίος , κίνησε υποψίες αφού περιφερόταν έξω από υποκατάστημα τράπεζας. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ελέγξουν αυτός προσπάθησε να διαφύγει και συνελήφθη. Στην συνέχεια, τέθηκε σε παρακολούθηση το σπίτι όπου έμενε με τον 24χρονο αδελφό του, ο οποίος επίσης συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους και στο αυτοκίνητο τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων : Ένα πιστόλι, μάρκας TOKAREV , μαζί με μία γεμιστήρα έξι φυσιγγίων, έξι κάρτες SIM κινητής τηλεφωνίας, μία συσκευή δορυφορικού INTERNET, μια σιδερογροθιά κ.α.

Κατά την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι μέρος των αντικειμένων που κατασχέθηκαν στην κατοικία των συλληφθέντων, προέρχεται από τρείς κλοπές, οι οποίες είχαν διαπραχθεί το τελευταίο δεκαήμερο σε δύο οχήματα και ένα κατάστημα στο Αργοστόλι.