Απαγωγή - μυστήριο ηλικιωμένης!

Ύστερα από τέσσερις ημέρες ομηρίας, οι απαγωγείς απελευθέρωσαν 64χρονη που κρατούσαν.
1'

Μετά από τέσσερις ημέρες ομηρίας, μία 64χρονη γυναίκα κατάφερε να το σκάσει από το κρησφύγετο των απαγωγέων της.

Τα ξημερώματα, ένας διερχόμενος οδηγός την είδε στην άκρη του δρόμου στην επαρχιακή οδό Σπάρτης – Γυθείουκαι μόλις του είπε τον εφιάλτη που έζησε, ειδοποίησε την αστυνομία αλλά και τον σύζυγο της. Η απαγωγή έγινε ξημερώματα στις 16 του μηνός, στην περιοχή του Μιστρά.

Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις αδίστακτοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο στο σπίτι του ζευγαριού. Απειλώντας τους δύο ηλικιωμένους με μαχαίρι άρπαξαν 200 ευρώ και τρία κυνηγετικά όπλα που κατείχαν νόμιμα οι ιδιοκτήτες.

Στη συνέχεια, αφού προηγουμένως τους κάλυψαν τα πρόσωπα με ύφασμα, επιβίβασαν την 64χρονη και τον 66χρονο άνδρα της στο αυτοκίνητο τους.

Λίγη ώρα αργότερα άφησαν ελεύθερο τον 66χρονο μέσα στο αυτοκίνητο και του είπαν να ετοιμάσει χρήματα για λύτρα χωρίς όμως να προσδιορίσουν το ποσό.

Ωστόσο, η ηλικιωμένη, η οποία είνα καλά στην υγεία της κατέφερε να το σκάσει χωρίς τελικά να δοθούν τα λύτρα.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας προσπαθούν τώρα μέσα από τις καταθέσεις του θύματος της απαγωγής, αλλά και τα τηλεφωνήματα των απαγωγέων να ανακαλύψουν τους δράστες που πιθανότατα, ήταν περισσότεροι από δύο.

Άγνωστο είναι ακόμη και το κίνητρο της απαγωγής, αφού το ζευγάρι ήταν φιλήσυχο και με μικρή οικονομική επιφάνεια, αφού ζούσαν από μία σύνταξη του δημοσίου και άρα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο απαγωγής...