Βρετανοί τουρίστες εν δράσει…

Ένα βίντεο το οποίο δείχνει μερικούς μεθυσμένους τουρίστες να τσακώνονται στη Χερσόνησο κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του κόσμου…
1'

Ένα βίντεο το οποίο δείχνει μερικούς μεθυσμένους τουρίστες να τσακώνονται στη Χερσόνησο κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του κόσμου.

Η Χερσόνησος, η οποία συνορεύει με τα Μάλια τα οποία είναι παγκοσμίως γνωστά για τη …διασκέδαση που προσφέρουν στους τουρίστες, είναι αυτή τη φορά στο επίκεντρο, αφού ένας τουρίστας κατέγραψε με την κάμερά του ένα καυγά και τον τελευταίο ενάμιση μήνα, 11,934 χρήστες έχουν επισκεφτεί τη σελίδα που φιλοξενεί το βίντεο.

Δημοσίευμα του Cretalive.gr αναφέρει πως το η ανάρτηση έχει γίνει από έναν Ολλανδό ο οποίος έκανε τουρισμό στη Χερσόνησο. Στο video φαίνονται δύο νεαροί Βρετανοί να λογομαχούν έντονα και κάποιες κοπέλες να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Ωστόσο ο ένας από τους δύο πάνω στο μεθύσι του επιτίθεται και σε κοπέλες. Στο video εμφανίζονται ακόμη και ντόπιοι οι οποίοι προσπαθούν να χωρίσουν τους δύο που λογομαχούν, ωστόσο είναι εμφανέστατη η απουσία της αστυνομίας από τον τόπο του συμβάντος.

Τα δημοσιεύματα για την κατάσταση που επικρατεί στα Μάλια και τη Χερσόνησο τα τελευταία χρόνια είναι πολλά. Το μεθύσι μάλιστα, αποτελεί ένα από τα συν που βρίσκουν οι τουρίστες μικρής ηλικίας και επιλέγουν τους δύο τόπους για να κάνουν τις διακοπές τους.

Φέτος, η κατάσταση ηρέμισε λίγο έπειτα από την απόφαση των καταστηματαρχών –ειδικά στα Μάλια- να μην προσφέρουν άφθονο ποτό, ωστόσο όπως θα δείτε παρακάτω, μόνο αυτό δε φθάνει προκειμένου να υπάρξει ηρεμία…