«Δικαιολογημένο» το χαστούκι στον αξιωματικό

«Λάδι» φαίνεται πως θα την βγάλει ο αστυνομικός διευθυντής που φέρεται να χαστούκισε αξιωματικό...
1'

«Λάδι» φαίνεται πως θα την βγάλει ο αστυνομικός διευθυντής που φέρεται να χαστούκισε αξιωματικό, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στα Ζωνιανά, το πρωί του Σαββάτου.

Κι αυτό γιατί ο αστυνομικός διευθυντής έχει άμεση εμπλοκή στη διενέργεια της ΕΔΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.

Σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών αμφισβητείται η ειλικρίνεια και ο αυθόρμητος χαρακτήρας των καταθέσεων των αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση και κλήθηκαν να δώσουν απαντήσεις στα πολλά ερωτηματικά που δημιουργήθηκαν από την αποτυχία της επιχείρησης αλλά και το περιστατικό μεταξύ του αστυνομικού διευθυντή και του αξιωματικού.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης "κατά τη διάρκεια του περιστατικού, Αστυνομικός Διευθυντής χειροδίκησε κατά Υπαστυνόμου που συμμετείχε στην επιχείρηση, καθότι αδυνατούσε να κατανοήσει και εκτελέσει τις εντολές του", γεγονός που δεν αποκλείεται, εν τέλει, να προκύψει και ... από την ΕΔΕ...

Άρα, ο αστυνομικός που δέχτηκε το χαστούκι από τον αστυνομικό διευθυντή φαίνεται να αλλάζει άποψη, υπό τις ... νέες συνθήκες, και να καταθέτει ότι πράγματι βρισκόταν σε κατάσταση πανικού και δεν μπορούσε να συμμορφωθεί στις εντολές, «δικαιολογώντας» με αυτόν τον τρόπο τη χειροδικία.