Ζέστη με ενισχυμένα μποφόρ

Ποιος είπε ότι με τον ερχομό του Σεπτεμβρίου το καλοκαίρι θα πήγαινε… διακοπές;...
2'

Ποιος είπε ότι με τον ερχομό του Σεπτεμβρίου το καλοκαίρι θα πήγαινε… διακοπές;

Τουναντίον. Ο καιρός εξακολουθεί και είναι θερμός με υψηλές για την εποχή, θερμοκρασίες αν και τα μποφόρ για αύριο Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου θα ενισχυθούν, κυρίως στο Αιγαίο.

Αναλυτικά η πρόγνωση
Ο καιρός στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 το πρωί νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: βόρειοι 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη θα είναι 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.