Σχεδίαζαν να μεταφέρουν 94 κιλά κάνναβης

Στην σύλληψη δυο ατόμων από την Αλβανία, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών...
1'

Στην σύλληψη δυο ατόμων από την Αλβανία, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, για κατοχή και μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Οι δυο δράστες συνελήφθησαν κοντά στα σύνορα σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή του Τσαμαντά, όταν επιχειρούσαν να μεταφέρουν 94 κιλά ινδικής κάνναβης στην Αθήνα.

Στην περιοχή διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστεί και ένας τρίτος Αλβανός, ο οδηγός του αυτοκίνητου που μετέφερε τα ναρκωτικά. Ο λαθρέμπορος δεν σταμάτησε στο μπλόκο των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το όχημα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Οι δύο συλληφθέντες προπορεύονταν με άλλο αυτοκίνητο, για να ελέγχουν τον δρόμο, όμως κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών, οι οποίοι τους συνέλαβαν. Τα 94 κιλά χασίς, που ήταν σε συσκευασίες κιλού και μέσα σε σάκους, κατασχέθηκαν.

Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και εν συνεχεία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.