Τροποποιήσεις δρομολογίων του ΟΑΣΑ

Σε …τροχιά τροποποιήσεων μπαίνει ο ΟΑΣΑ προκειμένου να επιτευχθεί η ομαλότερη σύνθεση των λεωφορείων με Μετρό και Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.
1'

Σε …τροχιά τροποποιήσεων μπαίνει ο ΟΑΣΑ προκειμένου να επιτευχθεί η ομαλότερη σύνθεση των λεωφορείων με Μετρό και Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Οι τροποποιήσεις θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 12 του μήνα και θα αφορούν:
- Στο Δήμο Χαϊδαρίου και Αιγάλεω, ενισχύονται και πυκνώνουν τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής 811 ΧΑΙΔΑΡΙ- Στ. ΑΙΓΑΛΕΩ, ενώ παράλληλα, ο Δήμος θα συνδέεται με τον Πειραιά, μέσω της γραμμής 803 ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΔΑΣΟΣ (μέσω Ιεράς Οδού).

- Στο Δήμο Αχαρνών, η περιοχή Βαρυμπόμπη θα εξυπηρετείται από τη λεωφορειακή γραμμή 537 ΑΧΑΡΝΑΙ- ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ με διευρυμένη διαδρομή για την καλύτερη εξυπηρέτηση και των μαθητών.

- Στο Δήμο Αλίμου, η συγκοινωνιακή σύνδεση με το ΙΚΑ επί της Λεωφόρου Αλίμου, αλλά και η εξυπηρέτηση των μαθητών θα γίνεται με τη λειτουργία της γραμμής 141 ΚΑΛΑΜΑΚΙ- ΙΚΑ ΑΛΙΜΟΥ.

- Στο Δήμο Πειραιά, η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση προς το Κοιμητήριο του Σχιστού, επιτυγχάνεται με την τροποποίηση της διαδρομής της γραμμής 871 ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΕΛΕΥΣΙΝΑ.

- Στο Δήμο Κηφισιάς, η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση προς το Κοιμητήριο της Ν. Ερυθραίας γίνεται με τη λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 560 Στ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ- ΜΟΡΤΕΡΟ - Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ. Ταυτόχρονα, η περιοχή της Κάτω Κηφισιάς θα εξυπηρετείται από την γραμμή 523 Στ. ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΔΑΜΕΣ Β η οποία τροποποιείται για το σκοπό αυτό.