Εγκαίνια νέου πάρκου στον Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος εγκαινίασε το νέο πάρκο και την παιδική χαρά που διαμόρφωσαν συνεργεία του Δήμου...
1'

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος εγκαινίασε το νέο πάρκο και την παιδική χαρά που διαμόρφωσαν συνεργεία του Δήμου στο εγκαταλελειμμένο οικόπεδο του Ο.Σ.Κ στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Νεωρίων.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Ν. Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ. Την εκδήλωση εγκαινίων πλαισίωνε η Φιλαρμονική του Δήμου, ενώ παιδιά από δημοτικούς παιδικούς σταθμούς χόρεψαν δημοτικούς χορούς.

Ο Δήμαρχος Πειραιά στην ομιλία του υπογράμμισε: «Νιώθω ότι ζω την πιο σημαντική στιγμή στην πολιτική μου πορεία. Όταν μιλούν τα έργα περιττεύουν τα λόγια και μάλιστα σε μια εποχή που η πολιτική απαξιώνεται και η ζωή των Ελλήνων γίνεται πολύ δυσκολότερη».

Και συμπλήρωσε πως: «Αυτό το έργο, που αν γινόταν θα κόστιζε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια ευρώ, δεν κόστισε τίποτα στον Πειραϊκό λαό. Το έφτιαξαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πειραιά με εθελοντική εργασία που υπερέβη πολύ το ωράριο τους».

Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τάσος Κάρλες, Γιώργος Δαβάκης, Γιώργος Βοϊδονικόλας, Λίτσα Σαρρή, Πέτρος Πουλικαράκος, Κορίνα Λαουλάκου, Μελίνα - Αμαλία Φύκια.