Απίστευτο περιστατικό στη Βέροια: Το ανδρικό εσώρουχο στο Δημαρχείο και τα… (Pics)

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου στη Βέροια.

Απίστευτο περιστατικό στη Βέροια: Το ανδρικό εσώρουχο στο Δημαρχείο και τα… (Pics)
1'

Σε μία κίνηση που αιφνιδίασε το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας προχώρησε ένας κτηνοτρόφος.

Ο λόγος για τον Δήμο Διαμαντόπουλο, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας (28/08/2017) πέταξε σκουπίδια στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και έξω από το Δημαρχείο.

Ο κτηνοτρόφος με αυτό τον τρόπο, εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για την κατάσταση που επικρατεί κάθε καλοκαίρι στην περιοχή Πλατανάκια της Βεργίνας. Αυτή η αναφορά, αλλά και η προγενέστερη ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο «πλέουν σε πελάγη ευτυχίας» και δεν ξέρουν τι γίνεται στην περιοχή εγέρθηκαν αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί ο λόγος από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης, αντιπρόεδρο του Σώματος Μιχάλη Σουμελίδη.

Αποχωρώντας ο κ. Διαμαντόπουλος έριξε στο πάτωμα το... πεσκέσι του προς το Δήμο Βέροιας, το οποίο ήταν - κυρίως - χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας και ένα εσώρουχο (ανδρικό).

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που εξασφάλισε το InVeria.gr, ο κάτοικος της Βεργίνας ανέβασε το αγροτικό του όχημα πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου και έριξε γύρω στις 4 με 5 σακούλες απορριμμάτων, σκορπώντας τα σκουπίδια στα σκαλιά του κτηρίου.

Αμέσως μετά το συμβάν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος κατόπιν προτροπής του ίδιου του Δημάρχου κάλεσε την αστυνομία και δύο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας κατέγραψαν το συμβάν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό αν προχωρήσει ο ίδιος ή ο Δήμος σε μήνυση κατά του πολίτη.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τις φωτογραφίες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή