Ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία των Ειδικών Φρουρών

Διαλύονται σιγά σιγά οι Ειδικοί Φρουροί που είχαν μαζευτεί νωρίτερα έξω από τη Βουλή...
1'

Διαλύονται σιγά σιγά οι Ειδικοί Φρουροί που είχαν μαζευτεί νωρίτερα έξω από τη Βουλή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές στους μισθούς.

Στη Λ. Βασ. Σοφίας στην είσοδο του Κοινοβουλίου βρέθηκαν από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 20:30 το βράδυ έχοντας σφυρίχτρες στο στόμα και φωνάζοντας συνθήματα κατά της οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης. Ωστόσο, από τη συγκέντρωση δεν έλειψαν και τα πανό.

Χαρακτηριστικό σύνθημα που ακούστηκε είναι «Ελάτε να δείτε τους ένστολους που τους οδηγείτε».

"Σήμερα είναι ημέρα κοροϊδίας"

Για μία ενωμένη κινητοποίηση των ένστολων απέναντι στις όποιες απειλές εκτοξεύθηκαν μίλησε στους συγκεντρωμένους ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Ειδικών Φρουρών, κ. Βασίλης Ντούμας. Την ίδια στιγμή, ο κ. Ντούμας ανέφερε ότι σημερινή ημέρα πληρωμής αποτελεί για αυτούς κοροϊδία.

«Αγανακτισμένοι» επιτέθηκαν στους ένστολους

Μικρή ένταση σημειώθηκε γύρω στις 19:45 όταν "Αγανακτισμένοι" επιτέθηκαν φραστικά στους ένστολους.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να προστατέψουν τους ένστολους που έχουν συγκεντρωθεί επί της Βασ. Σοφίας για να διαμαρτυρηθούν και να αποτρέψουν το πλήθος των διαδηλωτών, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα, όπως: «Μακάρι να προστατεύατε και εμάς όπως προστατεύετε τους συναδέλφους σας» και «Τρεις και εξήντα παίρνετε και τον κόσμο δέρνετε».