Ένας χρόνος χωρίς τον Λάμπρο!

Ήταν 12 Σεπτεμβρίου του 2016 όταν ο δημοσιογραφικός κόσμος αποχαιρετούσε τον καλό συνάδελφο και φίλο.
Ένας χρόνος χωρίς τον Λάμπρο!
1'

Ένας από τους πιο αξιόλογους δημοσιογράφους της γενιάς του, με πολλά χρόνια στο «πεζοδρόμιο» της δημοσιογραφίας, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου 2016, σε τροχαίο δυστύχημα στην Κηφισίας.

Το μοιραίο συνέβη στον παράδρομο της Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού.

Ο 40χρονος δημοσιογράφος κατευθυνόταν με τη μηχανή του προς τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Ε, όπου εργαζόταν.

Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο που κινούταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Κηφισιά έκανε έναν ελιγμό για να μπει στον παράδρομο, όπου βρισκόταν ο άτυχος δημοσιογράφος. Το αυτοκίνητο παρέσυρε τον 40χρονο και τον πέταξε αρκετά μέτρα μακριά.
Δυστυχώς, η σύγκρουση ήταν σφοδρή και στοίχισε τη ζωή στον δημοσιογράφο.

Ένα χρόνο μετά, κανείς στη δημοσιογραφική... πιάτσα δεν έχει ξεχάσει τον Λάμπρο... σε κάθε πορεία, σε κάθε μεγάλο γεγονός όλοι αναζητούμε τον μάχιμο δημοσιογράφο, τον καλό φίλο, Λάμπρο Χαβέλα.

Ποιος ήταν ο Λάμπρος Χαβέλας

Ο Λάμπρος Χαβέλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών, φοίτησε στη σχολή δημοσιογραφίας του «ΑΝΤΕΝΝΑ» και σε έτερη ιδιωτική επαγγελματική σχολή. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1996 στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του «ΑΝΤΕΝΝΑ», σε πολύ γνωστές και δημοφιλείς εκπομπές και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ αλλά και με το ρεπορτάζ αυτοκινήτου.

Μετέπειτα, συνέχισε την καριέρα του στον Τ/Σ «STAR CHANNEL», καθώς και σε διάφορες ιστοσελίδες, ενώ η τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Τ/Σ «EPSILON TV». Μιλούσε Αγγλικά και Γερμανικά.

Ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή