Καιρός - Χανιά: Μεγάλη καταστροφή σε βιοτεχνία ρούχων – Σε απόγνωση η ιδιοκτήτρια (pics)

Ανυπολόγιστη καταστροφή υπέστη μια βιοτεχνία ρούχων στον Μακρύ Τοίχο, από την κακοκαιρία που έπληξε το νομό Χανίων.

Καιρός - Χανιά: Μεγάλη καταστροφή σε βιοτεχνία ρούχων – Σε απόγνωση η ιδιοκτήτρια (pics)
1'

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, χάθηκαν σε μια στιγμή, όταν ο χείμαρρος έσπασε την πόρτα της βιοτεχνίας και 310 τ.μ, πλημμύρισαν με νερό.

Μηχανήματα και χιλιάδες ρούχα καταστράφηκαν, με την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης να δηλώνει ότι αυτό θα είχε αποφευχθεί, αν ο δήμος φρόντιζε να διατηρεί «καθαρά» τα φρεάτια.

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ η καταστροφή, λέει η ιδιοκτήτρια

Ακόμα, δεν έχει υπολογιστεί το μέγεθος της ζημιάς, καθώς μέχρι και αυτή την ώρα γίνεται εισρόφηση των υδάτων, ωστόσο η κ.Ιωάννα εκτιμά ότι πρόκειται για καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Η κ. Ιωάννα αδυνατεί να πιστέψει αυτό που συνέβη σήμερα την επιχείρηση της, που έχει αφιέρωση ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής της, "τρέχοντας" την με πολύ κόπο και ιδρώτα.

Κινδύνεψε η κόρη της - Μήνυση στον Δήμο Χανίων

«Την ώρα που ο χείμαρρος έσπασε την πόρτα μέσα ήταν τα παιδιά μου»

Όπως περιέγραψε η ιδιοκτήτρια, η πόρτα έσπασε από την πίεση του νερού, πλακώνοντας την μια της κόρη, με την άλλη που βρίσκονταν ευτυχώς μαζί της, να την απεγκλωβίζει.

Η ιδιοκτήτρια σε κάθε περίπτωση δηλώνει αποφασισμένη, ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Δήμου καθώς ο χείμαρρος θα είχε αποφευχθεί εάν οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν φροντίσει τον καθαρισμό των φρεατίων που βρίσκονται πολύ κοντά στην βιοτεχνία της.

Πηγή: flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή