Μέσα στα σπίτια οι ληστές, άλλη μία μητέρα έζησε τον εφιάλτη!

Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα, δεκάδες πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με αδίστακτους ληστές!
1'

Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα, δεκάδες πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με αδίστακτους ληστές!

Μία ακόμη μητέρα, (η τρίτη τις τελευταίες 15 ημέρες στην Αττική, μετά τις επιθέσεις κακοποιών σε σπίτια στην Γλυφάδα και Νέα Φιλαδέλφεια), έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν αδίστακτοι ληστές μπήκαν στο σπίτι της στην Ηλιούπολη, την ώρα που βρισκόταν μαζί με τον ανήλικο γιο της και την κακοποίησαν!

Οι δύο κουκουλοφόροι δράστες μπήκαν στις πέντε χθες τα ξημερώματα, παραβιάζοντας την εξώπορτα του σπιτιού της 40χρονης γυναίκας.

Ο σύζυγος του θύματος έλειπε σε ταξίδι και βρισκόταν μαζί με τον ανήλικο γιο της, όταν ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπη με τους δύο ληστές.

Οι κακοποιοί με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού την ακινητοποίησαν και αφού την κακοποίησαν, έφυγαν αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά.

Η 40χρονη σε άσχημη κατάσταση, αφού έχει υποστεί σοκ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί της ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο να είναι μέλη της ίδιας συμμορίας που κακοποίησαν άλλες δύο γυναίκες μέσα στα σπίτια τους στην Αττική.

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει τρεις προσαγωγές υπόπτων στην Ασφάλεια Ανατολικής Αττικής, όπου σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για τους Αλβανούς με τα καλάσνικορ που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών.