Ανεβαίνει η θερμοκρασία-εξασθενούν οι άνεμοι

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός με τους άνεμους να εξασθενούν και την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία-εξασθενούν οι άνεμοι
1'

Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στην Αττική τις πρωινές ώρες και βαθμιαία ο καιρός θα γίνει αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5 ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 μέχρι 23 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 μέχρι 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι θα παρουσιαστεί βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασίας θα φτάσει από 13 μέχρι 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα είναι από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα παρουσιάσει αρχικά τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τις πρωινές ώρες στις Σποράδες και την Εύβοια για ασθενή βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 μέχρι 24 βαθμούς Κελσίου.





Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή