Ανατροπές στο θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Ειρήνη Λαγούδη:Εδώ και ένα μήνα ο γρίφος του θανάτου της 44χρονης μητέρας παραμένει άλυτος, με τους οικείους τους να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η Ειρήνη βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Ανατροπές στο θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη
2'

Νέα στοιχεία, που μάλλον περιπλέκουν την κατάσταση παρά ξεκαθαρίζουν το τοπίο, εμφανίζονται καθημερινά σχετικά με το θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης, που έχει συνταράξει την Αιτωλοακαρνανία.

Κι ενώ τα αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν, ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια προειδοποιεί ότι η υπόθεση δεν θα τελειώσει γρήγορα. Ο Αναστάσιος Δεδές αποκάλυψε ότι, όταν έκανε αυτοψία στο χρυσαφί αμάξι της άτυχης Ειρήνης, δεν βρήκε το μπιτόνι, που φέρεται ότι περιείχε το καύσιμο το οποίο προκάλεσε τη φωτιά στο αυτοκίνητο, ούτε το πώμα, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στο πίσω μέρος της μιζιέρας.

Μάλιστα, επικαλούμενος πληροφορίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν βρέθηκε υπόλειμμα οποιουδήποτε καυσίμου μέσα στο μπιτόνι: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η ποσότητα πετρελαίου – ή οποιουδήποτε άλλου υλικού καυσίμου υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο – δεν ήταν της τάξης των 20 λίτρων, αλλά πάρα πολύ μικρότερη. Επειδή το πετρέλαιο είναι ένα καύσιμο το οποίο δεν έχει την ταχύτητα εξάτμισης που έχει η βενζίνη, μπορούμε κάλλιστα να βρούμε πόσο καύσιμο χρησιμοποιήθηκε τελικά για να ξεσπάσει η φωτιά».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις γύρω από το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Σύμφωνα με τον κύριο Δέδε, ένα βασικό στοιχείο είναι ότι το πετρέλαιο κίνησης το οποίο φέρεται ότι αγόρασε η Ειρήνη Λαγούδη είναι ένα καύσιμο που δεν παίρνει αμέσως φωτιά. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η θερμοκρασία του ξεπεράσει τους 53 βαθμούς Κελσίου. Οπότε, για να προκληθεί φωτιά πρέπει προηγουμένως να έχει παραδοθεί στις φλόγες κάποιο κάθισμα, το οποίο ζέστανε το πετρέλαιο και προκάλεσε γενικότερη ανάφλεξη. Ταυτόχρονα, όταν αναφλέγεται πετρέλαιο σε έναν κλειστό χώρο, επειδή υπάρχει σταδιακή μείωση του οξυγόνου, τότε έχουμε ατελή καύση και κατ' επέκταση παράγεται μόνο μονοξείδιο του άνθρακα που προκαλεί ασφυξία.

Ερωτήματα όμως δημιουργεί και η διαδρομή που ακολούθησε η μητέρα πριν βρεθεί στη λίμνη.

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη - Ραγδαίες εξελίξεις: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη μάρτυρα που φέρνει τα πάνω - κάτω

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή